dijous, 7 de febrer del 2013

CELEBRACIÓ DEL CARNESTOLTES...



Com moltes escoles nosaltres també celebrem el carnestoltes. D'una banda el Rei Carnestoltes ens visita diàriament per donar-nos la consigna del dia següent:


  •   DIMECRES 6 de Febrer: un pijama.



A més, com som la classe dels gatets, ens hem pintat la cara DE GATETS!!!

 
 Mireu si estem guapos...


 
  • DIJOUS 7 de Febrer: una samarreta de mànega curta per damunt del pijama.
    Avui ens hem pintat de PIRATES i de PAPALLONES...

  • DIVENDRES 8 de Febrer: els calcetins per damunt del pijama.
  Aquestes consignes són acumulatives. I el que no les porte...enfarinat serà.......

A més a més hem aprés la cançó del Carnestoltes:



 * Projecte POEMÚSICA: aquest curs el professorat del CRA “Els Ports” ha decidit apostar aquest any pel treball i millora de la competència lingüística dels nostres alumnes, així com l'apropament a diferents creacions literàries dels nostres autor i d'altres populars.
Per aquest motiu hem decidit participar en un projecte que uneix poesia amb música anomenat “Poemúsica”. Aquest treball recull diferents poesies cantades que els alumnes estan treballant al llarg del curs amb la intenció d'exposar el seu treball en un concert programat per al divendres 22 de març.

Aprofitant la participació amb el projecte hem decidit fer extensiva la temàtica del “Poemúsica” a altres celebracions con el Carnestoltes. D'aquesta manera les disfresses escollides aquest any estaran relacionades amb el tema de les cançons corresponents a cada curs, ja que aquestes es tornaran a utilitzar el dia del concert.
LES CANÇOS QUE CANTEN ELS ALUMNES DE 3 ANYS:
 EL COCODRIL DEL NIL I LA LLUNA 


I per finalitzar,el divendres per la vesprada: ens disfressarem (els xics de MUSSOLS  i les xiques de COCODRILS), visitarem als iaios de la residència i farem jocs a l'escola.


1 comentari: