dimecres, 22 de gener del 2014

LA POCIÓ DE LES BRUIXES...

Dins del Projecte de Treball que estem duent a terme, hem treballat el conte de "EL GAT EN BOTES", "ELS TRES PORQUETS" i ara anem a tractar "LES BRUIXES".
La setmana passada va vindre una Bruixeta Bona i ens va deixar aquesta noteta per a plenar de màgia totes les classes d'infantil:



LA POCIO DE LES BRUIXES
Hola amics d'infantil del CRA ELS PORTS... aquesta nit passada he estat donant una volteta per tots els aularis vostres... a Forcall, Sorita, La Mata i Olocau! I he vist una cosa que no m'agrada res! No teniu gens de màgia a les aules!És per açò que vull donar-vos una poció màgica per a crèixer i ser els més intel·ligents i forts de tot el món ! En la noteta que posa el vostre nom està escrit tot el que necessiteu, no oblideu de donar-li-la als pares! I ara us deixe les meues paraules màgiques:

XULI, PITRULI, PIXULI, PITRA...

TRA, TRA, TRA

Una salutació d'una bruixa bona que vos estima molt!!!

També ens va deixar una noteta, amb el nom de cadascú de nosaltres amb els ingredients que havíem de portar per a fer la Poció Màgica.

Al dia següent a l'arribar a classe vam trobar una noteta amb les instruccions per a fer la poció de les bruixes...
 
RECEPTA DE
LA POCIO DE LES BRUIXES

Ara que ja teniu tots els ingredients necessaris per a poder fer la nostra poció, nomes teniu que tancar ven fort els ulls i imaginar que estic molt prop vostre per a que la meua màgia tinga la força suficient per aconseguir que segau uns xiquets i xiquetes molt intel·ligents i forts.
INSTRUCCIONS
1- Buidar la sang de vampir en un got de plàstic.
2- Ficar els cervells de mosca dins del got.
3- Barrejar-ho tot en la cullera màgica.
4- Deixar que la mestra fique els pols màgics.
5- Dir les meues paraules màgiques...

XULI, PITRULI, PIXULI, PITRA...

TRA, TRA, TRA

Ja tenim la poció! Teniu que menjar-la tota per a gaudir del seu sabor màgic i segur segur segur, que el proper any, quan torne a recórrer el CRA ja estareu molt més grans i sereu molt més intel·ligents!!

Altra salutació d'una bruixa bona que vos estima molt!!!



















Què bona!!! 
Ha sigut una experiència genial...!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada