dimecres, 30 de gener del 2013

CELEBRACIÓ DIA DE LA PAU


Avui és el dia de la PAU. És per això que hem treballat un conte molt bonic, creat pels companys d'UNA MÀ DE CONTES. Es tracta de la història d'una parella molt peculiar: EL SENYOR GUERRA I LA SENYORA PAU:

 


En acabar de vore'l hem parlat sobre la importància de l'amistat i l'estima a l'aula. 
Per finalitzar hem fet una fitxa en la que havien d'escriure una part del títol del conte, dibuixar-se amb el company que més estimen i escriure el seu nom. Aquests han sigut els resultats...
 
 

























A més a més hem fet una exposició, dels treballs que han fet conjuntament pares i fills, al passadís de l'escola.

Infantil P3
Alumnes Forcall












TALLER DE GRAFOMOTRICITAT I CREATIVITAT.

Durant aquest trimestre anem a dur a terme un taller per treballar la grafomotricitat d'una manera més lúdica afavorint la creativitat.

Ahir vam fer la primera sessió. En un full  DNA3, partit en dues parts, els xiquets, en una banda, havien de fer punts grossos en un pinzell gros i a l'altra prims en un pinzell prim.


Ací podeu vore com ha quedat el resultat....



Vam gaudir moltíssim...


divendres, 25 de gener del 2013

LA CANÇÓ DE LA PAU.

Els xiquets del CRA ELS PORTS estem treballant la cançó de "LA FESTA DE LA PAU" per celebrar, la propera setmana, el dia de la pau. Ací la teniu per a poder practicar...


dijous, 24 de gener del 2013

TREBALLEM L'HIVERN.

Avui ha nevat al Forcall! Aprofitant aquest aconteciment i el Projecte en el que estem estudiant L'Hivern, hem aprés una endevinalla...



... també hem gaudit amb el conte "Llegó el Invierno-El invierno de Vivaldi".


  "Acabat La Tardor, L'Hivern descobrix que el Geni del Fred no s'ha despertat encara. 
'¡No pot ser! sense fred no hi ha hivern' i per això mana als donyets a despertar-li i perquè així comence aquesta estació. 
Conte d'Eva Alonso sobre L'hivern de Vivaldi


Ha sigut molt divertit!!!

LA FESTA DEL SANT ANTONI.

El passat divendres, durant el matí vam aprendre moltes coses al voltant del Sant Antoni i a més a més, vam fer un dibuix de la visita al Centre d'Interpretació.....  I van quedar un dibuixos molt bonics!!!




Al migdia vam anar a estirar del Maio i per la vesprada vam dibuixar la "Barraca".






Som uns artistes!!!!

divendres, 18 de gener del 2013

VISITA AL CENTRE D'INTERPRETACIÓ DE LA SANANTONÀ DE FORCALL.

Ahir vam anar, juntament amb els nostres companys de 4 i 5 anys, a visitar el centre d'interpretació de la Sanantonà de Forcall.

Amparo, la nostra guia ens ho va ensenyar i a més a més ens va contar coses de Sant Antoni a la vegada que vam veure un vídeo en fotos de la festa medieval del foc.


Ens va agradar molt però el personatge que més ens va cridar l'atenció va ser la Botarga que ens va donar una miqueta de por fins que vam veure que es tractava d'una persona del poble disfressada. 

Moltes gràcies Jose Luis i Amparo per la vostra col·laboració!!!!!

dilluns, 14 de gener del 2013

ENS HA VISITAT EL MENJALLETRES!!!!

Avui pel matí ha vingut El MENJALLETRES a la nostra classe i M.Carmen ens ha contat la seva història.




  "El MENJALLETRES"  es un monstre que passa tot el dia menjant sopa de lletres.




Menja tantes lletres que finalment li va fer mal la panxa. 




Per això, va decidir anar al metge, que li va fer una radiografia de la panxa.  El metge li va dir que estava empatxat i que havia de trobar una forma de començar a tirar les lletres. Havia de buidar la panxeta. 


 
 Li va enviar a descansar, al llit a casa, i li va dir que s'havia de prendre un xarop especial "TORNALLETRES". Aleshores el nostre monstre li va donar voltes al cap per tal de trobar què fer amb tantes lletres que li estaven eixint per les orelles. Havia de trobar un lloc on agraden les lletres.

Finalment va triar el millor lloc... UNA ESCOLA!!. Allí els xiquets podran experimentar, investigar i jugar amb les seues lletres i  segur, segur que s'alegraran molt.  



 El nostre monstre, és un monstre bo, i de vegada en quan ens portarà a classe una lletra. Ahhhh!!! i no li agraden res, de res els crits, així que...  molta cura quant estem tots junts! 

Ací podeu descarregar el conte: MENJALLETRES .